PUF PERM 2019

Er du træt af, at dine forældre bestemmer, hvornår du skal gå i seng? Og din lærer siger, at du skal gøre alt muligt kedeligt? Savner du at få din mening hørt, når det gælder dig selv og verden omkring dig?

På dette års PUF PERM skal du – sammen med din patrulje – bestemme det hele selv, når i skal bygge jeres helt eget land op fra bunden. I skal sammen beslutte, hvordan jeres drømmeland skal være, og hvem ved, måske vinder i endda OL, når i skal dyste mod de andre lande? Vi garanterer i hver fald, at det bliver super skørt, spændende og sjovt!

Efter tre dage med fart på har du oplevet at:

 • Have mærket fællesskabet i en patrulje på en ny måde.
 • Være rustet til at tage imod flere nye udfordringer.
 • Have fået en masse nye kammerater.
 • Få fyldt rygsækken op med oplevelser, du vil huske mange år frem.

Så er du parat til at tage ansvar, prøve dig selv af i anderledes udfordringer og har du lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor naturen skaber rammerne, og derfor kun fantasien sætter grænserne? Så tag med på PUF PERM i bededagsferien 2019.

Er du klar? Det er vi!

PUF PERM 2019

Startstidspunkt
Torsdag d. 16 maj 2019 – kl. 17.30 på Gelsted st.
Sluttidspunkt
Søndag d. 19 maj 2019 – kl 13 ved spejderhytten Hylkedam.
Sted
Spejderhytten Hylkedam, Hylkedamvej 54, 5591 Gelsted.

Spørgsmål om PUF PERM?

Email: puf@adventuregruppen.dk
Telefon: 22810257/40114148

PRAKTISKE INFORMATIONER

ANKOMST
Kurset begynder torsdag d. 16. maj kl. 17.30 på Gelsted station. Efter en fælles velkomst vil deltagerne sammen med deres vejledere gå til Spejderhytten Hylkedam, hvor kurset bliver afholdt.

 

AFHENTNING
Kurset slutter søndag d. 19 maj kl 13 ved Spejderhytten Hylkedam. Efter en fælles afslutning vil deltagerne kunne afhentes ved spejderhytten, ellers vil deltagerne blive fulgt til stationen og sat på toget hjemad. 

 

BILLEDER
Billeder fra kurset bliver opdateret undervejs på Instagram @adventuregruppen og på facebook.com/adventuregruppen, så følg endelig med her!

LOMMEPENGE
Der vil ikke være kiosk på kurset, og der er derfor ingen grund til at medbringe lommepenge.

MOBILTELEFON
Det er ikke tilladt at bruge mobiltelefoner undervejs på kurset. Medbringer deltagerne mobiltelefoner, vil der være mulighed for at få dem sikkert opbevaret i hytten. Kontakt til deltagerne skal undervejs på kurset skal kun ske gennem teamet på tlf. 22810257 / 40114148.

MEDICIN
Hvis deltagerne tager medicin, vil vi meget gerne oplyses herom. Ydermere vil vi gerne, hvis det ønskes, være behjælpelige med at opbevare medicinen og huske deltageren på at tage det.

VEJLEDERE
Hver patrulje får tilknyttet en vejleder, der står til rådighed under hele kurset. Denne vejleder vil sørge for trivsel i patruljen og være opmærksomme på, at der er plads til alle i patruljen. Ydermere vil der flere gange under kurset blive afholdt vejledermøder, hvor patruljen bliver vejledt i det gode patruljesamarbejde.

KURSUSLEDERE
PUF PERM bliver ledet af Kamilla Johansen og Thora Larsen. Kursusledernes primære opgave er at sørge for, at kurset er velfungerende samt at lede vejlederne. Det vil således primært være vejlederne, som deltagerne er i kontakt med. Kursuslederne kan kontaktes på puf@adventuregruppen.dk eller på tlf. 22810257/40114148.

STED
Kurset finder sted på spejderhytten Hylkedam, Hylkedamvej 54, 8680 Ry.

KONTAKT
Spørgsmål mm. kan mailes til teamet på puf@adventuregruppen.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte kursuslederne, Kamilla og Thora, på tlf. 22810257 / 40114148. Undervejs på kurset kan kursuslederne og deltagerne kontaktes på 22810257 / 40114148.

OVERNATNING
Overnatning foregår i telte, hvor spejderne sover sammen patruljevis.

PATRULJER
Deltagerne inddeles i patruljer á 6 personer. Disse patruljer inddeles med spejdere fra forskellige grupper, samt af forskellige køn. Deltagerne bor, spiser og laver aktiviteter sammen med deres patruljer. Ydermere får hver patrulje tilknyttet en personlig vejleder.

 

PAKKELISTE
Vi råder til, at spejderen tager del i pakningen, så der ikke opstår tvivl om, hvad og hvor tingene er pakket hen.

 

 • Praktisk tøj til at være ude 4 dage
  Støvler
  Regntøj
  T-shirts
  Varme trøjer
  Varm jakke
  Kraftige bukser
  Varmt undertøj
  Mange varme strømper
  Almindeligt undertøj
  Sovepose
  Liggeunderlag
  sovedyr
  Nattøj
  Tandbørste og tandpasta
  Medicin
  Rygsæk/taske
  Hue/vanter
  Viskestykke
  Spisegrej
  Dolk
  Lommelygte
  Sangbog
  Skriveredskab samt papir

POST
Post til deltagerne kan sendes til spejderhytten Hylkedam, Hylkedamvej 54, 5591 Gelsted. Dette skal mærkes med “PUF PERM, Att: *deltagernavn*.” Vi gør opmærksom på, at post, der er modtaget efter kursets afslutning, ikke eftersendes til den enkelte deltager.

SLIK
Vi opfordrer til, at deltagerne ikke medbringer slik. I tilfælde af medbragt slik, husk da at dele med hele patruljen.

VÆRDIGENSTANDE
Vi opfordrer til, at deltagerne ikke medbringer værdigenstande som tablets, smykker eller lign. Hvis dette er en nødvendighed for den enkelte kursist, kan vi opbevare det sikkert under hele kurset.