PUF PERM

På PUF PERM 2017 skal vi i samarbejde med de skøre videnskabsmænd Fritz og Frithz udforske spillenes verden.

Gennem hjernevridende udfordringer og farefulde rejser vil du i fællesskab med dine kammersjukker forsøge at nå til tops i spillets hierarki. Og hvem ved, måske lønner det sig at være en god spiller?

Når du kommer hjem kan du forvente:

 • At have oplevet fællesskabet i en patrulje på en ny måde
 • At være rustet til tage imod flere nye udfordringer og oplevelser
 • At have fået en masse nye kammerater

Så er du til sjov og leg, spil og udfordringer og har du lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor naturen skaber rammerne og fantasien sætter grænserne, så tag med på PUF PERM i bededagsferien 2017.

Vi glæder os til at se dig!

PUF PERM 2018

Startstidspunkt
Torsdag d. 26 april 2018 – kl. 17.30 på Skanderborg st.
Sluttidspunkt
Søndag d. 29. april 2018 – kl 14 på Skanderborg st.
Sted
Ravnsøhytten, Hyllingvej 16, 8680 Ry

Spørgsmål om PUF PERM?

Email: puf@adventuregruppen.dk
Telefon: 660490633 / 20741022

PRAKTISKE INFORMATIONER

ANKOMST
Kurset begynder torsdag d. 26. april kl. 17.30 på Skanderborg st. Efter en fælles velkomst vil deltagerne sammen med deres vejledere tage en bus til Ravnsøhytten, hvor kurset bliver afholdt.

AFHENTNING
Kurset slutter søndag d. 29. april kl 14 på Skanderborg st. Efter en fælles afslutning vil deltagerne kunne afhentes på stationen, ellers vil de blive sat på toget hjemad. Vi gør opmærksomme på at afhentning ved Ravnsøhytten ikke er en mulighed.

BILLEDER
Billeder fra kurset bliver opdateret undervejs på Instagram @adventuregruppen og på facebook.com/adventuregruppen, så følg endelig med her!

LOMMEPENGE
Der vil ikke være kiosk på kurset, og der er derfor ingen grund til at medbringe lommepenge.

MOBILTELEFON
Det er ikke tilladt at bruge mobiltelefoner undervejs på kurset. Medbringer deltagerne mobiltelefoner, vil der være mulighed for at få dem sikkert opbevaret i hytten. Kontakt til deltagerne skal undervejs på kurset skal kun ske gennem teamet på tlf. 60490633 / 20741022.

MEDICIN
Hvis deltagerne tager medicin, vil vi meget gerne oplyses herom. Ydermere vil vi gerne, hvis det ønskes, være behjælpelige med at opbevare medicinen og huske deltageren på at tage det.

VEJLEDERE
Hver patrulje får tilknyttet en vejleder, der står til rådighed under hele kurset. Denne vejleder vil sørge for trivsel i patruljen og være opmærksomme på, at der er plads til alle i patruljen. Ydermere vil der flere gange under kurset blive afholdt vejledermøder, hvor patruljen bliver vejledt i det gode patruljesamarbejde.

KURSUSLEDERE
PUF PERM bliver ledet af Maria Christiansen og Line Jakobsen. Kursusledernes primære opgave er at sørge for, at kurset er velfungerende samt at lede vejlederne. Det vil således primært være vejlederne, som deltagerne er i kontakt med. Kursuslederne kan kontaktes på puf@adventuregruppen.dk eller på tlf. 60490633/20741022.

STED
Kurset finder sted i Ravnsøhytten, Hyllingvej 16, 8680 Ry.

KONTAKT
Spørgsmål mm. kan mailes til teamet på puf@adventuregruppen.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte kursuslederne, Maria og Line, på tlf. 60490633 / 20741022. Undervejs på kurset kan kursuslederne og deltagerne kontaktes på 60490633 /20741022.

OVERNATNING
Overnatning foregår i telte, hvor spejderne sover sammen patruljevis.

PATRULJER
Deltagerne inddeles i patruljer á 6 personer. Disse patruljer inddeles med spejdere fra forskellige grupper, samt af forskellige køn. Deltagerne bor, spiser og laver aktiviteter sammen med deres patruljer. Ydermere får hver patrulje tilknyttet en personlig vejleder.

PAKKELISTE
Vi råder til, at spejderen tager del i pakningen, så der ikke opstår tvivl om, hvad og hvor tingene er pakket hen.

 • Praktisk tøj til at være ude 4 dage
  Støvler
  Regntøj
  T-shirts
  Varme trøjer
  Varm jakke
  Kraftige bukser
  Varmt undertøj
  Mange varme strømper
  Almindeligt undertøj
  Sovepose
  Liggeunderlag
  sovedyr
  Nattøj
  Tandbørste og tandpasta
  Medicin
  Rygsæk/taske
  Hue/vanter
  Viskestykke
  Spisegrej
  Dolk
  Lommelygte
  Sangbog
  Skriveredskab samt papir

POST
Post til deltagerne kan sendes til Ravnsøhytten, Hyllingvej 16, 8680 Ry. Dette skal mærkes med “PUF PERM, Att: *deltagernavn*.” Vi gør opmærksom på, at post, der er modtaget efter kursets afslutning, ikke eftersendes til den enkelte deltager.

SLIK
Vi opfordrer til, at deltagerne ikke medbringer slik. I tilfælde af medbragt slik, husk da at dele med hele patruljen.

VÆRDIGENSTANDE
Vi opfordrer til, at deltagerne ikke medbringer værdigenstande som tablets, smykker eller lign. Hvis dette er en nødvendighed for den enkelte kursist, kan vi opbevare det sikkert under hele kurset.